Echipa “Merci MAMI”

Nicoleta Burlacu – Psiholog Clinician și Psihoterapeut CBT

“În calitate de psiholog clinician și psihoterapeut specializat în Terapia Cognitiv-Comportamentală (CBT), am descoperit că viața ne îndreaptă spre meseria pe care o iubim cu adevărat și ne oferă șansa de a învăța în fiecare zi. De peste 15 ani, călătoria mea profesională m-a adus în contact cu sute de copii și părinți aflați în suferință. Am adoptat o abordare plină de blândețe, validare și empatie, ascultându-i și încurajându-i fără a-i judeca. Experiența mea profesională, combinată cu cea de mamă, m-a inspirat să creez acest concept transformator de workshop, ‘Merci Mami’, un spațiu dedicat explorării iubirii, emoțiilor intense și anxietății, cu scopul de a aduce echilibru între corp, suflet și relația cu copilul.”

Andreea Daniela Goliță – Psihoterapeut Sistemic de Cuplu și Familie

“Cariera mea în psihologie a început în 2008, după terminarea studiilor universitare la Iasi la Universitatea “Al. Ioan Cuza”. Sunt un terapeut de familie si cuplu cu o specializare in care m-am acreditat international in Terapia Centrata pe Emotii sau EFT (Emotionally Focused Therapy), fiind membru in cadrul ICEEFT Canada. Experienta si formarea ca psihoterapeut imi aduce o noua cunostere si in rolul de  mama de 2 fete si partenere de viata a sotului meu. Am inteles ca in spatele fiecarei reactii sau comportament se afla o emotie foarte greu de dus in acel prezent care determina sa fim ceea ce nu vrem si nu ne recunsotem ca fiind asa. Lucrand acaesta emotie, mergand la povestea acelei emotii si cum a ajuns ea sa fie atat de prezenta in viata noastra ne ajuta sa schimbam atitudini si mai ales sa fim conecatati in relatiile semnificative din viata noastra. Empatia si acceptarea sunt principalele mele instrumente in terapia cu oamenii pe care ii regasesc in spatiul terapeutic din cadrul cabinetului meu de mai bine de 14 ani si impreuna reusim sa schimbam si sa vindecam destine si vieti.”

Cristina – Psiholog Clinician și Psihoterapeut Experiențialist, Doctor în Psihologie

”Călătoria mea în psihoterapie a început alături de copii, și mare parte din experiența mea a fost modelată de interacțiunile cu ei, prin prisma formării mele în Psihoterapia Experiențială a Unificării. Am învățat că povestea nu este niciodată doar a copilului, ci și a părintelui. De multe ori, copilul reflectă temerile sau dorințele ascunse ale adultului. În munca mea, am întâlnit nenumărate istorii, de la copii ce se confruntă cu propriile lor provocări, la părinți care caută îndrumare. În această călătorie, fiecare copil și fiecare părinte îmi permit să fiu alături de ei, iar pentru asta sunt profund recunoscătoare.”

Această echipă dedicată de profesioniști aduce o abordare inspiratoare și profundă la workshopul “Merci Mami”, combinând expertiza în psihologie cu experiența personală de părinți, pentru a oferi participanților o perspectivă cuprinzătoare și practică asupra provocărilor și bucuriilor parentingului.